VOOR HOOGWAARDIGE LUXE VERPAKKINGEN,
GAAT U NAAR
NPN DRUKKERS IN BREDA!

NPN drukkers staat voor creatieve verpakkingsoplossingen, gaat geen uitdaging uit de weg, maar grijpt deze met twee handen aan! Wij ontwikkelen en drukken al jaren vol passie voor luxe verpakkingen in alle vormen en maten op top niveau. Heeft u een bijzonder idee wat nog niet uitgewerkt is en weet u niet precies hoe dit gerealiseerd kan worden? Dan bent u bij NPN Drukkers aan het juiste adres.

Cantobox

CANTOBOX®:
STIJLVOL, STRAK EN LUXE VERPAKKING

Een Cantobox® valt op door zijn stijlvolle luxe uitstraling met strakke hoeken van 90 graden in doos en deksel. Bij het uitpakken van een Cantobox ervaart u de WOW! factor, voor een onuitwisbare positieve klantervaring voor uw merk en product! Met de Cantobox verpakking kunt u alle kanten uit door de vele mogelijkheden in uitvoeringen, bedrukkingen, materialen en afwerkingsmogelijkheden.

KEUZE UIT VELE VERPAKKINGSUITVOERINGEN BIJ NPN DRUKKERS

NPN Drukkers in Breda kan vanuit uw wensen en benodigde functionaliteit de perfecte Cantobox uitvoering adviseren, door de juiste afweging te maken tussen alle Cantobox verpakkingsmogelijkheden. NPN heeft bijvoorbeeld voor een businessclub voor introductie van nieuwe leden een luxe verpakking ontwikkeld. Dit welkomstgeschenk bevat een strakke doos-deksel uitvoering met interieur van ‘all black’ karton met luxe portemonnee als welkomstgeschenk, dat is nog eens een fraaie binnenkomer! Meer Cantobox varianten vindt u hier!

NPN’S TROTS OP CANTOBOX

NPN is trots op de Cantobox presentatieverpakking! Voor professionele presentatie van uw boekwerk, productbrochure of magazine. De combinatie van verzorging van luxe uitgave van uw boek of magazine met een luxe verpakking is een specialiteit van NPN Drukkers. NPN wijst u de weg naar de juiste afstemming tussen inhoud en verpakking. Het namelijk essentieel om uw product de exposure te geven die het verdient! Kijk hier voor meer succesvolle showcases.

NPN WIJST U DE WEG NAAR UW CANTOBOX!

Wilt u uw product, bedrijf of organisatie introduceren of presenteren met de WOW-factor? NPN Drukkers kent alle ins en outs van de Cantoboxtechniek. Samen met u stelt NPN de ideale Cantobox verpakking samen! Deze Cantobox pakt uw klanten in door de ultieme unboxing beleving te bieden.

NPN Drukkers

Minervum 7250
4817 ZM Breda, Nederland

Contact

Tele­foon: +31 (0)76 531 95 65
E-Mail: info@npndrukkers.nl