Cantobox® Showcases

Een selectie van uiteenlopende succesvolle Cantobox® projecten

Cantobox® geschenkverpakking bij nieuwe Porsche
Speciaal cadeau voor de autosleutels van uw nieuwe auto

  Het moment dat u uw nieuwe auto gaat ophalen is een unieke blijvende herinnering. Om dit moment nog specialer te maken geeft Porsche haar klanten de autosleutels cadeau in een exclusieve Cantobox verpakking.

Cantobox® cadeau voor nieuwe leden in business club
Luxe geschenk bij introductie leden in zakelijk netwerk

  Een Cantobox is uitermate gepast als verpakking voor een exclusief relatiegeschenk als een luxe portemonnee, horloge of sieraad. Perfect bij introductie van een nieuw lid in een business club, vereniging of zakelijk netwerk. Een luxe Cantobox welkomstgeschenk geeft iemand direct een speciaal persoonlijk gevoel van waardering.

Cantobox® voor promotie luxe sigarenmerk
Lancering nieuw merk in de tabaksbranche

  Bij introductie van een sigaar in het hogere segment zijn presentatie en verpakking een hot item! Een Cantobox geeft met haar strakke lijnen extra cachet aan dit tabaksproduct, waardoor de productuitstraling nog meer klasse krijgt.

Cantobox® Starwars limited edition boekverpakking
Collectors item voor Starwars fans

  De grootste Starwars fans verzamelen alles, maar de limited edition uitgave van dit Starwars verzamelboek is een ècht collectors item. Dit boek blijft in elke boekenkast staan mèt de luxe Cantobox boekverpakking!

Cantobox® schoenendoos voor exclusief merk
Unieke verpakking voor luxe modemerken

  Schoenen, kleding en accessoires in het exclusieve modesegment zijn voor veel vrouwen en mannen een belangrijk onderdeel van de outfit. Uitstraling en identiteit spelen hierbij een belangrijke rol. De speciale koopervaring van klanten moet daarbij aansluiten, daarbij is een luxe Cantobox verpakking onomstreden.

Cantobox® presentatieverpakking voor uw propositie
Professionele presentatie van uw voorstel, productbrochure of aanbesteding

  Met een professionele presentatie van uw product, project of dienst maakt u het verschil bij jouw klant. Samen met het juiste aanbod zorgt de Cantobox verpakking voor extra vertrouwen in uw bedrijf of organisatie. Reeds succesvol toegepast in de bouwsector en decoratiebranche voor wooninterieurs.

Cantobox® voor lancering Beauty Pearl supplement
Exclusieve duurzame verpakking voor cosmetica

  Met Beauty Pearl is een Cantobox ontwikkeld met open zijde en interieur. De bovenzijde van de doos is voorzien van UV lak. In combinatie met vele speciale papiersoorten, karton en veredeling is een verpakking gecreëerd met een absolute‘WOW’ factor. Cantobox biedt unieke duurzame verpakkingsmogelijkheden voor cosmeticaproducten als parfum, make-up, zeep, shampoo, etc.

Cantobox® drankverpakking voor speciale relaties
Populaire cadeaubox voor exclusieve likeuren en drank

  Met de Cantobox heeft u een prachtige geschenkbox passend voor uw bijzondere relaties. Een Cantobox nodigt u uit voor een proeverij van de beste wijn, champagne, whisky, port, wodka, etc.

Cantobox® promotiecampagne Xeikon Printmedia
Demonstratie luxe verpakkingsmogelijkheden

  Met Xeikon heeft Cantobox een verpakking gecreëerd ter promotie voor verpakkingsmogelijkheden met hoogwaardig drukwerk door de digitale drukpersen van Xeikon. Het resultaat mag er zijn!

Cantobox® limited edition Super Bunnywars
Unieke luxe uitgave van bordspel als speciaal cadeau voor relaties

  Een leuk relatiegeschenk is een bordspel zelf uitgeven of een aangepaste versie aanbieden aan uw relaties. Een uniek spel is dan erg bijzonder, maar met een Cantobox verpakking maakt u een limited edition nog specialer!

Cantobox® welkomstgeschenk Van der Valk hotels
Exclusief cadeau met huidverzorgingsproducten voor hotelgasten

  Van der Valk is een begrip in de hotel- en reisbranche in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten. Speciale aandacht voor haar gasten is daarbij een pré! Met een welkomstgeschenk met exclusieve huidverzorgingsproducten zorgt Van der Valk voor een unieke klantervaring, uiteraard met een Cantobox verpakking!

Cantobox® luxe boekverpakking voor Bond High Performance 3D
Geschenkdoos met unieke boekuitgave voor relaties

  Bond High Performance 3D is een begrip in 3D printing. Bij uitgave van het boek over het bedrijf met hoogwaardige technologische producten en diensten hoort ook een dito strakke Cantobox verpakking. Het eindresultaat is prachtig.

Cantobox® introductie VX 690 door Adyen
Lancering nieuwe betaalautomaat

  Adyen is een grote internationale speler als het gaat om de verwerking pin- en creditcardbetalingen via mobiele betaalautomaten. De introductie van betaalautomaat VX 690 wordt aangeboden met een Cantobox verpakking.

Cantobox® relatiegeschenk HEMA 90 jaar jubileum
Cadeauverpakking ter gelegenheid van 90 jaar bestaan

  Ook Hema heeft gekozen voor de Cantobox als luxe verpakkingsdoos voor een uniek presentje ter viering van haar 90-jarig bestaan. HEMA is een grote retailer met meer dan 750 winkels in acht landen in Europa.

Cantobox® luxe sokkenverpakking Alfredo Gonzales
Sokken van Alfredo Gonzales op een exclusieve wijze gepresenteerd

  Alfredo Gonzales heeft voor haar sokproducten een prachtige Cantobox verpakking laten maken. Alfredo Gonzales is het eerste lifestyle sokkenmerk ter wereld. De comfortabele en kleurrijke sokken voor mannen geven net iets extra’s aan kleding- en modestijlen.

Cantobox® verpakking visitekaartjes Coers & Roest
Visitekaartjes gepresenteerd in luxe opbergbox met logo

  Voor de luxe presentatie van haar visitekaartjes heeft Coers & Roest gekozen voor Cantobox verpakking met duimgrepen. Coers & Roest is een high end grafisch productiebedrijf en vervaardigt een grote diversiteit aan drukwerk. Daarnaast is zij gespecialiseerd in lithografie van beeldmateriaal en bijzondere boekproducties.

Cantobox® verpakking sample kit Archilumo
Samplebox ‘Archilumo Compose’ ter demonstratie van luxe lichtoplossing

  Archilumo levert exclusieve lichtpanelen in diverse vormen met “frameless” design voor wand of plafond die u geheel naar eigen wens kunst samenstellen. Deze Cantobox luxe sampleverpakking is voorzien van 2 lades met foam interieur, omslag en magneetsluiting.

Cantobox® woningbouwproject ‘VIERSLAG ZUID’
Luxe presentatieverpakking voor bouwbrochure Vierslag Zuid in Westeraam

  Presenteer uw bouwbrochures voor vastgoedprojecten (woningen, bedrijfshallen, appartementen, etc.) op professionele wijze met een Cantobox verpakking voor alle potentiële kopers, projectontwikkelaars, aanbestedingen, bouwbedrijven, aannemers en makelaars.