LUXE INDRUKWEKKENDE PRODUCTPRESENTATIES
VERZORGD DOOR
DECOSTAYLE MET CANTOBOX!

Decostayle is een internationaal opererende organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van productpresentaties en luxe verpakkingen voor de interieurinrichting. Decostayle verrast u op een vernieuwende manier om uw product onderscheidend te presenteren en te verpakken, de USP’s van uw product staan hierbij centraal!

Cantobox

CANTOBOX®:
STIJLVOL, STRAK EN LUXE VERPAKKING

Een Cantobox® valt op door zijn stijlvolle luxe uitstraling met strakke lijnen van 90 graden in doos en deksel. Bij het uitpakken van een Cantobox ervaart u de WOW! factor, voor onuitwisbare positieve klantervaring voor uw merk en product! Met de Cantobox verpakking kunt u alle kanten uit door vele mogelijkheden in uitvoeringen, bedrukkingen, materialen en afwerkingsmogelijkheden.

JOUW LUXE VERPAKKING OF DISPLAY OP MAAT

Decostayle ontwikkelt unieke Cantobox verpakkingen en displays, gebruikmakend van alle productmogelijkheden en -uitvoeringen die de Cantoboxlijn biedt. Van een basic doos-deksel tot een complexe saleskit, voorzien van omplakt drukwerk of bijvoorbeeld met door-en-door gekleurd karton, u heeft keuze uit wel 17 verschillende kleuren. Luxe afwerkingen behoren ook tot de mogelijkheden zoals een preeg en/of foliedruk. Klik voor alle andere verpakkingstoepassingen van de Cantobox!

VAN DER VALK HOTELS WIL CANTOBOX®!

Als u incheckt bij hotel Van der Valk ligt er een luxe cadeaubox voor u klaar, en ja dat is ook een Cantobox verpakking! Decostayle heeft deze luxe geschenkdoos voorzien van luxe drukwerk, en tevens is het interieur omplakt met hoogwaardig drukwerk, passend bij de uitstraling die een merk als Van de Valk nastreeft. Ontdek hier alle Cantobox showcases!

ALLE CANTOBOX® SMAKEN IN ÉÉN OVERZICHT

Decostayle heeft is een Cantobox-expert, en stelt u de juiste vragen om tot een unieke verpakking of display te komen die exact aansluit met uw verwachtingen! Moet de Cantobox verzonden worden of wordt deze persoonlijk overhandigd? Wordt de Cantobox als salestool of display ingezet of heeft deze juist een bewaarfunctie? Decostayle neemt alle Cantoboxsmaken met u door! Kijk hier voor alle mogelijkheden van Cantobox.

Decostayle

Sisalstraat 85
8281 JK Genemuiden, Nederland

Contact

Tele­foon: +31 (0)38 851 84 00
E-Mail: sales@decostayle.com